Aankomende evenementen

Geen komend evenement!

Welkom bij Stadspodium GO Leerdam

In Stadspodium GO bruist het van allerlei culturele activiteiten op het gebied van muziek, dans, toneel, film, cabaret en kunst. Wekelijks vinden er in de voormalige gymzaal Oost optredens, lezingen en voorstellingen plaats. Daarnaast is GO de thuisbasis van plaatselijke zangverenigingen, tonwwlclubs en andere maatschappelijke instellingen. We richten ons niet op één specifieke doelgroep of thema: alle cultureel getinte activiteiten van en voor diverse doelgroepen zijn welkom in Stadspodium GO.

Eind 2007 schreef de gemeente Leerdam een wedstrijd uit om een culturele bestemming te vinden voor de al jaren leegstaande Gymzaal Oost (vandaar ook de naam GO). Stichting GO Leerdam won deze wedstrijd. In mei 2008 wees de gemeenteraad een budget toe voor het realiseren van de verbouwing van de oude gymzaal en werd het gebouw, mede met behulp van diverse bijdragen van fondsen en sympathisanten, omgetoverd tot een waar theater. 

De mooie entourage, de gezellige foyer en het enthousiasme van de vele vrijwilligers vormen het kloppend hart van het culturele aanbod en een plaats van samenkomst voor een ieder in Leerdam en omgeving.

Stadspodium GO hoopt u binnenkort te mogen ontvangen in het theater bij u om de hoek!

 

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-64304369-1');