Aankomende evenementen

Geen komend evenement!

Verhuur

Bent u op zoek naar een ruimte voor het geven van cursussen, workshops, muzieklessen of trainingen?  Een bedrijfspresentatie op het bioscoopscherm, wat te denken van een bedrijfs-of familiefeest. Of hoe uniek als trouwlocatie !

Dat kan allemaal in Stadspodium GO !

We beschikken over een aantal kleinere ruimtes, die bij uitstek geschikt zijn voor cursussen, workshops, muzieklessen en, vergaderingen.

De theaterzaal, met 72 zitplaatsen, biedt ruimte voor try-outs, besloten voorstellingen, symposia, filmvoorstellingen en andere culturele activiteiten. Er zijn uitstekende licht- en geluidsvoorzieningen aanwezig en de bediening hiervan is in handen van een uiterst ervaren crew.

Hapje en/of drankje? Onze zeer ervaren horeca-beheerder zal uw wensen graag met u doornemen.

We denken in mogelijkheden en oplossingen, niet in beperkingen.

De beheerder van Stadspodium GO informeert u graag over de veelzijdige mogelijkheden van GO. Neem daarom contact op met Harm Wolthuis, dagelijks bereikbaar na 13.30 uur op 0345 - 633 488/ 0345 - 613 626 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-64304369-1');