Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wijnwijven

2 december 2022 | 20:00 - 23:30

€25.00

Naast bierproeven proberen we ook een keer uit hoe wijnproeven bevalt. 2 december staat dan ook in het teken van wijnproeven, georganiseerd door de Wijnwijven! Twee stoere ‘wijven’ uit  Rotterdam die met hun passie voor wijn op hun eigen, originele en pakkende manier alles over wijn kunnen vertellen. En jou ook nog leren hoe je een wijn kunt proeven. Gedurende 2 a 2,5 uur komen circa vijf a zes wijnen aan bod inclusief een klapstuk, onder het genot van lekkere hapjes. En tijdens het proeven wordt er van alles verteld over de wijnen en testen we jouw kennis met een  quiz. Deze avond kan niet stuk, dus neem een liefhebber mee en ga de belevenis aan van mooie wijnen, met daaromheen veel gezelligheid en heerlijke hapjes! Of geef iemand deze avond cadeau!
De prijs is € 25,00 per persoon (wijnen en hapjes) en start vanaf 20.00 uur in de foyer van GO. Let op; er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar dus wees er op tijd bij!
Rond 22.00-22.30 uur gaat de bar open en sluiten we de avond gezellig af met verzoeknummers.

Gegevens

Datum:
2 december 2022
Tijd:
20:00 - 23:30
Kosten:
€25.00

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.