Laden evenementen
21
november
zaterdag

Thomas Baggerman trio met Eva – Voorstelling 2

21 november | 21:15
€ 15.00

Eva sur Seine NL

Eva sur Seine met “Singin’  Django” is een samenwerking tussen de jazz-zangeres Eva Scholten,de broers Thomas en Max Baggerman op gitaar en contrabassist Breno Virícimo. Zij zijn vooral bekend als het Baggermantrio Het repertoire bestaat uit eigentijdse uitvoeringen en bewerkingen van stukken van Django Reinhardt, Franse chansons en jazz standards.

De combinatie van de verfijnde jazzy stem van Eva en de virtuoze gipsy jazz van de heren resulteert in een unieke eigen sound, waarbij de vergelijking met grootheden als het Rosenberg Trio en Ella Fitzgerald al snel is gemaakt. Ondersteund dooreen swingende en dynamische ritmesectie, staat Eva sur Seine internationaal bekendom de hoge mate van plezier en muzikale interactie.

Sinds de start van het Baggerman trio in 2009 hebben ze in binnen- en buitenland voor een buzz gezorgd. Onder de vele optredens warenfestivals zoals Jazz in Duke Town, Breda Jazzfestival, Django Reinhardt Festival Hildesheim (GE), Festival Django Liberchies (BE), Django MemorialAugsburg (DE) en ’s werelds beroemdste Django Reinhardt Festival in Samois sur Seine ( FR)

Details
Date: 21 november
Time: 21:15
Cost: € 15.00
Evenement CategoryMuziek
Locatie
Adres Nederland
Organisator
Organisatie Stichting Go
Phone: 0345 633 488
Email:

Koop hier uw kaarten

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
MU2111_2
15.00
25 Beschikbaar

Bestel bij voorkeur uw ticket(s) online, dan bent u verzekerd van een plaats. Het is ook mogelijk uw ticket(s) aan de kassa te kopen, betaling dan bij voorkeur met pin. U heeft dan echter geen garantie op een plaats.

Neem een geprint exemplaar van uw ticket(s) mee met een goed zichtbare QR code of goed zichtbaar op uw smartphone.