LET OP: Bij toegang wordt om een vaccinatiebewijs en/of pcr test gevraagd.

Laden evenementen
04
november
donderdag

Theatercollectief de Muzen

4 november | 14:30 - 16:00
€ 7.50

Theaterprogramma met levensgrote poppen

Het hele jaar in één beleving
Vivaldi was geïnspireerd door de natuur en de wisseling der seizoenen. Zijn prachtige muziek gaf leven aan die verbeelding en wij laten die verbeelding zien, voelen, horen, ruiken, proeven, kortom beleven.

Begeleid door videobeelden en de muziek van Vivaldi ziet de toeschouwer in de lente de vogels zich opmaken om te gaan nestelen. Ze gaan broeden op een ei terwijl er al naarstig wormen en takjes worden gezocht. Het ei komt uit en het jonge kuiken wordt door de ouders verzorgd en gaat de wereld in.

In de zomer is het ”Hopsa Heisasa!’’ en tijd voor plezier op het strand. We spelen met een bal, blazen bellen en kijken naar een vis die zwemles krijgt… De hete zon doet je puffen en we waarschuwen voor zonnebrand!

De herfst treedt in en het gaat regenen, waaien, de bladeren vallen van de bomen en kleuren prachtig rood- geel- bruin. Kleine dieren in het bos zoeken eikeltjes en beukennoten om de wintervoorraad aan te leggen. De bladeren moeten aangeveegd worden, de vrouwtjes zijn er maar druk mee. Het gaat ook stormen en onweren, je waait bijna omver en al die regen, hou je paraplu goed vast!

Dan wordt het echt koud en de winter begint. Heeft iedereen warme wanten en een muts op? De gezelligheid van Kerst brengt de kerstbomen en de Kerstman en natuurlijk sneeuw en sneeuwballengevechten en als de oliebollen staan te bakken weet iedereen dat het nieuwe jaar bijna begint….

Doelgroep: Ouderen-beginnend dementerend

Pilgram initiatief en G0 2021

Inclusief 1 consumptie

Details
Datum: 4 november
Tijd: 14:30 - 16:00
Prijs: € 7.50
Categorie:Theater

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
THE041121
7.50
29 Beschikbaar

LET OP: Bij toegang wordt om een vaccinatiebewijs en/of pcr test gevraagd.