Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Stick em up” met voorprogramma “Garlic”

1 oktober 2022 | 20:30

€7.50

Stick em up is een fantastische rockcoverband die hun sporen al heel wat jaren hebben verdiend. Waar ze al niet opgetreden hebben! Nog niet in Stadspodium Go, dus werd het tijd om deze band te benaderen. De bandleden kennen elkaar al heel wat jaren en hebben de band pas 7 jaar geleden opgericht onder de naam `Stick Em Up’. De leden zijn op gitaar Bert v/der Velde en Gerrie den Hartog, op basgitaar Stanley Sanders, zang Henk Smid en drums Harold Sengers.

Zij hebben bij en los van elkaar in succesvolle bandjes gezeten zoals `Gilgamesj’ en `One Four Seven’, waar Bert, Stanley en Gerrie heel wat jaartjes hun muzikale talenten hebben laten horen.

De 5 legendes van Stick em up zullen in Go voor een gevarieerd avondje rockcovers zorgen. Met nummers van AC/DC, Status Quo, Golden Earring, Jimi Hendrix, Herman Brood tot Metallica is niks te gek voor deze rotten.

Als voorgerecht zal de Leerdamse metal-core band `Garlic’ de avond aftrappen. Garlic, bestaat uit gitarist Gerben v Aalst, Fred den Hartog op drums, John Rooijackers op bas en de man met een gouden strot, Johan Vos. Naast hun eigen sound zullen zij ook metal-invloeden van bands zoals Pro Pain en Sepultura spelen. Garlic wist in 1999 de Parel van de Betuwe te winnen en mocht daardoor Appelpop openen. Na vele zalen en festivals plat te hebben gespeeld tot 2002, pakten zij hun instrumenten in 2019 weer op. Ze kregen de kans om als oud winnaar van de Parel hun kunsten op het festival “Tussen de Dijken” in Tiel te vertonen. Garlic was weer enthousiast, en zo speelt deze band weer in het eigen Leerdam op het podium van Go met goede oude vrienden van`Stick em up’.

Garlic zal vanaf 20.00 uur Go wakker schudden en Stick Em Up zal om rond 21.15 iedereen wakker houden.

Gegevens

Datum:
1 oktober 2022
Tijd:
20:30
Kosten:
€7.50
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.