Laden evenementen

« Alle evenementen

Stand up comedy show

3 juni | 20:00

€15.00

Een microfoon, een groot arsenaal aan goede grappen en verhalen vol hilarische wendingen. Dat is stand-up comedy op zijn best! Drie gearriveerde cabaretiers én een rookie gaan deze avond helemaal los. Keihard en niets ontziend, maar ook licht en aangrijpend. Wie durft er op de eerste rij te zitten?

Adam Fields (M.C. Master of Ceremony)
De Londenaar die in Amsterdam rondwandelt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als gerespecteerd, permanent bewoner. Hij observeert ons Nederlanders. Verbaast zich, verrast zich en verkneukelt zich. Want ondanks dat Adam al jaren hier woont, is hij toch een echte Engelsman gebleven. Op het toneel deelt hij zijn verbazing met het publiek, houdt hij mensen een spiegel voor. Zijn grote kracht ligt in de manier waarop hij de Nederlandse ervaringen beziet met zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Adam Fields is de ideale gastheer om een avond in full swing te krijgen. Visueel sterk met politiek geladen statements tot aan volkomen flauwekulverhalen. Een ras entertainer en een publiekslieveling.

Vincent Geers is theatermaker/cabaretier. In 2007 studeerde hij af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. Hij zowel de Jury- als publieksprijs van het prestigieuze Cameretten Festival in Rotterdam. Naast Cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen, schrijft hij voor theater, film en televisie, had hij een vaste plek met zijn column in de Nl20 en doceert en regisseert hij zowel in het cabaret als in het toneel. Vincent is o.a. vaste workshopdocent bij het Cameretten festival en speelt regelmatig voor Comedy CaféAmsterdam. Als Stand up comedian is hij al meer dan 20 jaar op alle stand up podia van Nederland te zien. O.a op Lowlands, Laughing Matters en tijdens de Comedy Explosion Theatertour.

Roel C. Verburg
Als een van de weinige stand-up comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Spelend in stand-up comedy gezelschap de Comedy Explosion en gewapend met zijn Flying V gitaar speelde Roel met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook op festivals als o.a. Mysteryland, De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door. Hij is regelmatig te horen op VERONICA met een lied-op-maat en maakte deel uit van het BNN-VARA One-liner TV programma Padoem Patsss.

Martijn Oosterhuis
Hij ademt comedy, won de persoonlijkheidsprijs op Cameretten,maakte deel uit van de Lama’s en inmiddels kent hij elke comedyclub en theater van binnen en van buiten. Vanaf dat moment is Martijn Oosterhuis actief als cabaretier en stand-up comedian en heeft hij inmiddels honderden optredens op zijn naam staan. Oosterhuis trad onder meer op tijdens het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG Night of Comedy in Den Haag, De Zwarte Cross en de Boulevard in Den Bosch.

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
20:00
Kosten:
€15.00
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
CAB030623
15.00
16 Beschikbaar