Laden evenementen
25
september
vrijdag

Soedah, laat maar – Voorstelling 2 *AFGELAST*

25 september | 21:15
  • Dit evenement is voorbij.

Deze voorstelling was eerder gepland op 16 april 2020 (verplaatst ivm Coronavirus)

Meester verteller Roy Grunewald en actrice en theatermaker/zangeres Esmay Usmany zijn indo’s van de 2e en 3e generatie. Hun (groot)-ouders moesten noodgedwongen de voormalige kolonie verlaten. Ze werden opgevangen in contractpensions, moesten wennen aan een koud klimaat en ander eten.

Ze konden niet anders dan hier een heel nieuw leven op te bouwen, waar hun kinderen en kleinkinderen mee verder moesten gaan. Nu zeventig jaar later, is de typische indo cultuur langzaam aan het verdwijnen. Daarom is het belangrijk dat de verhalen worden verteld voordat ze verdwijnen in de nevelen van de geschiedenis.

Verhalen over het verzwegen verleden, liefdesrelaties. Over heimwee, verlangen en typische Indische gewoontes. Een voorstelling over Indo’s vol grappige en bizarre verhalen en mooie liedjes.

 

Details
Date: 25 september
Time: 21:15
Evenement CategoryTheater
Locatie
Locatie naam
Phone: 0345 633 488
Organisator
Organisatie Stichting Go
Phone: 0345 633 488
Email:

Bestel bij voorkeur uw ticket(s) online, dan bent u verzekerd van een plaats. Het is ook mogelijk uw ticket(s) aan de kassa te kopen, betaling dan bij voorkeur met pin. U heeft dan echter geen garantie op een plaats.

Neem een geprint exemplaar van uw ticket(s) mee met een goed zichtbare QR code of goed zichtbaar op uw smartphone.