Laden evenementen
25
november
woensdag

Sinterklaasfilm “De brief voor Sinterklaas”

25 november | 15:00
€ 5
  • Dit evenement is voorbij.

Dringend verzoek om per gezin of per 2 kinderen slechts 1 volwassene

Kom in GO naar ‘De Brief voor Sinterklaas’, een bioscoopfilm die in Leerdam is opgenomen!

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman op zoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële ‘Pietendag’. Sem ziet zijn kans schoon en schrijft onmiddellijk een brief. Als hij een stoere, sterke Piet kan worden dan durven zijn pesters hem vast nooit meer lastig te vallen. Maar wat niemand weet is dat Huibert Jan en zijn ‘Mammie’ middels een gemeen plan proberen om de Pietendag te saboteren. Gaat het Sem, Patty Pepernoot en piet Bennie lukken om de ‘Pietendag’ en daarmee het Sinterklaasfeest te redden?

De cast bestaat uit Bram van der Vlugt, Lieke van Lexmond, Bo Burger, Pamela Teves, Chris Tates, Roel Dirven, Jelle de Jong en Edo Brunner en de film is geregisseerd door voormalig Leerdammer Lucio Messercola.

Details
Date: 25 november
Time: 15:00
Cost: € 5
Evenement CategoryFilm
Locatie
Adres Nederland
Organisator
Organisatie Stichting Go
Phone: 0345 633 488
Email:

Koop hier uw kaarten

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.

Bestel bij voorkeur uw ticket(s) online, dan bent u verzekerd van een plaats. Het is ook mogelijk uw ticket(s) aan de kassa te kopen, betaling dan bij voorkeur met pin. U heeft dan echter geen garantie op een plaats.

Neem een geprint exemplaar van uw ticket(s) mee met een goed zichtbare QR code of goed zichtbaar op uw smartphone.