Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Scummy Men (Arctic Monkeys)

4 februari | 20:00

€12.50

Scummy Men, een ode aan de legendarische Arctic Monkeys. Ontstaan uit de gezamenlijke liefde voor de indierock sensatie uit Sheffield; Arctic Monkeys.

Het vijftal – leeftijdsgenoten van de band uit Sheffield – laat de oude indierock hits en de gelaagde nieuwere sound op gedetailleerde en energieke wijze samensmelten op het podium. Scummy Men heeft een waarheidsgetrouwe frontman die net als Alex Turner weet te verrassen op toetsen en met zijn extravagante tongval, nog Britser dan een full English breakfast.

De twee gitaristen zijn verantwoordelijk voor alle puntige gitaarlicks en de drummer en bassist vormen de ritmische ruggengraat van de band. Zo spelen de vijf muzikanten naadloos het gevarieerde repertoire van de Engelse band met het bestverkochte Britse debuutalbum allertijden.

Scummy Men staat live garant voor een arsenaal aan heupen-schuddende ritmes en denderende gitaargeluiden en is hiermee een lust voor het oog en oor van de Arctic Monkeys fan!

Get on your dancing shoes!

Peter Berkers: Lead Vocals & Keys
Joost van der Heijden: Bass
Niek Hurkmans: Drums & Backing Vocals
Henri Maas: Gitaar & Backing Vocals
Bjorn Faro: Gitaar

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
20:00
Kosten:
€12.50
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.