Laden evenementen

« Alle evenementen

Profuna Ocean

15 april | 20:00

€7.50

Profuna Ocean is een alternatieve prog-rockband uit Nederland, die is opgericht in 2008. 
Een band waarbij er altijd ruimte is voor experiment en vernieuwing.

In 2009 brengt de band in eigen beheer het debuutalbum Watching The Closing Sky uit, waarmee ze internationaal aandacht krijgen en te horen zijn in onder andere het radioprogramma van Sander Guis op 3FM en de radioshow van Rick Wakeman (Yes) in Engeland. In de periode die volgt gaat de band met een groot aantal live optredens langs diverse podia en deelt het podium met bands als Focus, Knight Area en Racoon. 

In 2013 wint Profuna Ocean met het nummer Waiting for the Fall het Dutch Exposure Project en wordt hiermee uitgeroepen tot “beste progressieve rockband van Nederland”.
Ze brengen verschillende albums uit maar weten vooral live iedereen te boeien en te raken met hun afwisselende album ‘In Vacuum’ , een buitengewoon en bijzonder muzikaal geheel dat laat horen waar de band voor staat.  Profuna Ocean heeft bewezen heer en meester te zijn in het vasthouden van de interesse van de luisteraar bij lange nummers.”

Bandleden: Raoul Potters Zang en gitaar, Rene Visser Keyboards en synthesizers, Arjan Visser Basgitaar en Fred den Hartog Drums.

Gegevens

Datum:
15 april
Tijd:
20:00
Kosten:
€7.50
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
MU150423
7.50
41 Beschikbaar