Laden evenementen
16
januari
zaterdag

LS doors tribute band to “The Doors”

16 januari 2021 | 20:30

LET OP : Kaartverkoop nog niet gestart

 

Erik de Vries en Roel van Beusekom kwamen eind 2017 op het idee om een projectje te gaan doen met alleen nummers van The Doors. Tot dat moment hadden zij samen met o.a. de broer van Roel, Teun, een Santana coverband waarmee zij met succes optraden. Een uitgebreide band met percussionisten en blazers. Maar zij wilden eens iets anders.

Voor het Doors project zochten zij contact met Gerard Groeneveld met wie Erik in een ver verleden een Nederlandstalige rockband heeft gehad en een aantal jaren later een coverband met voornamelijk jaren 60 en 70 muziek. Gerard hoefde over de vraag niet lang na te denken. Nu nog op zoek naar een drummer. Gerard kende nog een drummer vanuit het ziekenhuis waar hij werkte.
Joost Kuijsters was de drummer die ze zochten. Ook hij had al jarenlange ervaring in de muziek en precies de humor die het gevoel van vriendschap versterkte. LS Doors was geboren.

De bedoeling was om een paar keer te spelen en dan een optreden te doen en vervolgens weer het project op te heffen. Echter het plezier in het spelen van The Doors nummers was dermate groot dat zij besloten om verder te gaan. Het repertoire wordt tot op de dag van vandaag uitgebreid en de LS Doors kunnen moeiteloos het gevoel van de sixties en seventies weer naar boven halen. Het streven is niet om exact alles na te spelen zoals op de plaat en er zo uit te zien, maar om het gevoel van de muziek over te brengen.

Muziek van de legendarische band THE DOORS!

Gerard Groeneveld: Zang, Roel van Beusekom: gitaar, Teun van Beusekom: Toetsen, Erik de Vries: Basgitaar en Joost Kuijsters: Drums

 

Fotograaf: Nico van Ganzewinkel

Details
Date: 16 januari 2021
Time: 20:30
Evenement CategoryMuziek
Locatie
Adres Nederland
Organisator
Organisatie Stichting Go
Phone: 0345 633 488
Email:

Bestel bij voorkeur uw ticket(s) online, dan bent u verzekerd van een plaats. Het is ook mogelijk uw ticket(s) aan de kassa te kopen, betaling dan bij voorkeur met pin. U heeft dan echter geen garantie op een plaats.

Neem een geprint exemplaar van uw ticket(s) mee met een goed zichtbare QR code of goed zichtbaar op uw smartphone.