Laden evenementen
18
maart
donderdag

Joep van Pelt: Guitar Globetrotter

18 maart | 08:00 - 31 december | 17:00

Teken van leven
We zijn live met de eerste online voorstelling!
Joep van Pelt: Guitar Globetrotter

Joep van Pelt trapt af met het online corona thuistheater. Wij zijn erg enthousiast over deze mooie online voorstelling. En wat leuk is, dat deze online voorstelling een mooie opmaat is naar een live uitvoering wanneer GO weer opengaat. Wij kijken er al naar uit, u ook?

Joep Pelt is een echte ‘gitaar globetrotter’. Joep’s muzikale carrière laat zich kenmerken door een uitgesproken muzikale veelzijdigheid. Zo produceerde hij onlangs het Zuid-Afrikaanse project Soweto Soul en debuteerde Joep in de Nederlandse theaters met zijn solo voorstelling “Van Mali Naar Mississippi”, waarin het definitieve verhaal  van de blues wordt vertelt aan de hand van reisverhalen en akoestische liedjes.

Joep’s avontuurlijke ziel en onverzadigbare muzikale honger maken hem tot een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Of het nu gaat om solo concerten met intieme akoestische liedjes of uitbundige dansmuziek met zijn swingende band, geen enkel optreden van Joep is hetzelfde. Laat je meevoeren naar het gebied tussen verschillende muzikale werelden door deze ‘gitaar globetrotter’.

Online voorstelling Joep Pelt

Joep Pelt zal ook na corona te zien zijn in GO.

Details
Start: 18 maart | 08:00
Einde 31 december | 17:00
CatergorieMuziek
Locatie
Locatie naam Online