Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jam a Go Go

13 januari | 20:30

Na het grote succes van de vorige Jam a GoGo kon een vervolg uiteraard niet uitblijven. De behoefte is duidelijk en daarom is er ook besloten om een 4 tal jam Sessies te programmeren voor 2023.
De eerste sessie zal plaatsvinden op 13 januari.

Wat is er leuker dan naar muziek luisteren? Yes, muziek maken!!.

Zing je of speel je een instrument? Kom dan meedoen. Drumstel, versterkers en microfoons zijn aanwezig: je hoeft dus alleen je instrument mee te nemen. Wil je alleen komen kijken en luisteren, ben je natuurlijk ook van harte welkom.
Spontaan met anderen muziek maken is leuk, altijd uitdagend en leerzaam. En dat geldt niet alleen voor ervaren muzikanten, maar zeker voor beginnende of jonge instrumentalisten en zangers die nog niet in een bandje spelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Regioband The Black Page zal de opening verzorgen om het ijs te breken. Daarna kan de sessie losbarsten. Aanmelden hiervoor is niet noodzakelijk, je kunt gewoon binnenlopen. Heb je al een idee wat je wil gaan doen of wil je met vrienden samen spelen, kun je dat van tevoren melden. Stuur een mailtje met als onderwerp Jam A-Go-Go naar info@theblackpage.nl

Vermeld je naam en telefoonnummer en eventuele vraag en er wordt contact met je opgenomen.

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
20:30
Evenement Categorie: