Laden evenementen

« Alle evenementen

Go Dance knaleditie

24 juni | 20:30

€10.00

Vanwege de verplaatsing van Glassdance van 24 juni naar 10 juni hebben wij besloten om onze editie van Go Dance te verplaatsen van 10 juni naar 24 juni.

En deze editie gaat werkelijk een geweldig feest worden met 2 geweldige duo’s die er een bizar feest van gaan maken.

We starten deze  Go-Dance met het duo Jurri & Toni

Deze Dj’s & Producers uit onze eigen omgeving zijn al meer dan 6 jaar actief en draaien in verschillende clubs, waaronder Club Poema in Utrecht en Club Rodenburg in Beesd en zelfs in Griekenland heeft men kunnen genieten van deze toppers. De muziekstijl staat bekend als vrouwvriendelijk!. Ze zorgen ervoor dat het publiek de avond van hun leven heeft en dat ga je terug zien in hun energieke act!

 

 

 

En als deze boys hun ding hebben gedaan dan gaan we helemaal los met niemand minder dan:

Los Banderos.

Ai caramba! Deze boeven zijn begin 2019 opgepakt na jarenlang gezocht te zijn geweest voor het veroorzaken van tè veel fiesta all around the country. Eind 2022 werden er in het geheim plannen gesmeed voor een uitbraak. Met de hulp van een oude amigo is dit plan geslaagd en sindsdien
zijn ze op de vlucht.  Zo nu en dan duiken ze op in het openbaar om altijd een spoor van brute
fiesta achter te laten. Als jij dacht dat ze zich koest zouden houden.. nou, dan heb je het mis! Het overheid advies luidt: als jij de Banderos brothers tegenkomt, don’t hide, fiesta for life!
Het gerucht gaat dat de Los Banderos brothers nergens voor in staan en  overal tot het gaatje gaan. Hartslag verhogende, ritmische billenschudders,  dampende house hitjes en beukende hardstyle knallers.

Maak je dus maar vast klaar voor een wervelwind van bruut muzikaal geweld!

Gegevens

Datum:
24 juni
Tijd:
20:30
Kosten:
€10.00
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
DS100623
10.00
60 Beschikbaar