Laden evenementen
18
september
vrijdag

Filmvoorstelling “Parasite” Oscarwinnaar

18 september | 20:30
€ 7.50
  • Dit evenement is voorbij.

Het is inmiddels een traditie geworden: we openen het filmseizoen bij GO met de laatste Oscarwinnaar voor Beste Film. Dit jaar won de Zuid-Koreaanse film ‘Parasite’ de prestigieuze filmprijs, naast nog drie andere Oscars, waaronder die voor Beste Buitenlandse Film. Ook werd de film in 2019 bekroond met de Gouden Palm op het filmfestival van Cannes. Een must-see dus!

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning eenarm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.

Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

 

‘Parasite’ is een combinatie van zwarte komedie, thriller,familiedrama en messcherpe maatschappelijke satire.

 

★★★★★ de Volkskrant: “Een meesterwerk. Dankzij technisch vernuft, vertelkundig lef en sterk acteerwerk is Parasite een van de beste films van het jaar. “

★★★★★ NRC: “Een messcherpe zwarte komedie.”

★★★★★ VPRO Cinema: “Bong mixt een heleboel genres (drama, slapstick, satire, horror), maar slaagt er moeiteloos in daar een soepel geheel van te maken.”

★★★★★ Trouw: “een fantastische zwarte komedie.”

★★★★★ TV Krant: “beste film van het jaar.”

 

Details
Date: 18 september
Time: 20:30
Cost: € 7.50
Evenement CategoryFilm
Locatie
Adres Nederland
Organisator
Organisatie Stichting Go
Phone: 0345 633 488
Email:

Koop hier uw kaarten

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.

Bestel bij voorkeur uw ticket(s) online, dan bent u verzekerd van een plaats. Het is ook mogelijk uw ticket(s) aan de kassa te kopen, betaling dan bij voorkeur met pin. U heeft dan echter geen garantie op een plaats.

Neem een geprint exemplaar van uw ticket(s) mee met een goed zichtbare QR code of goed zichtbaar op uw smartphone.