Laden evenementen
31
juli
vrijdag

Filmvoorstelling “Downton Abbey” GEANNULEERD

31 juli 2020 | 20:30
  • Dit evenement is voorbij.

Stadspodium GO is blij de deuren weer te kunnen openen en we kunnen niet wachten tot de opening van het seizoen in september. Daarom draaien we deze zomer alvast een aantal mooie films om bij weg te dromen. Natuurlijk organiseren we deze zomerfilms geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Er zijn daarom slechts 25 kaarten per film beschikbaar. U reserveert en betaalt vooraf via de website van GO. De film heeft geen pauze om contact zoveel mogelijk te vermijden. Voorafgaand aan de film kunt u een drankje bestellen aan de bar en deze meenemen naar de zaal. Wij zien u graag (weer) in Stadspodium GO Leerdam!

Downton Abbey

De bekende acteurs uit de bekroonde televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film, die een jaar na het einde van het verhaal van de serie, in 1927, verdergaat, als de familie koninklijk bezoek krijgt. Nadat bekend is dat de koning en koningin willen overnachten op Downton Abbey, wordt er op het landgoed meteen hard gewerkt aan de voorbereidingen van dit koninklijke bezoek en wordt zelfs de hulp van de gepensioneerde butler Charles Carson ingeroepen om alles vlekkeloos te laten verlopen. Maar dit bezoek is niet zonder risico’s. Immers, familielid Tom Branson is een Ierse rebel en de staf van de koning wil de taken van het personeel van Downton Abbey overnemen, wat zij zeker niet zullen accepteren. En dan zit er in het gevolg van de koning nog een familielid van Violet Crawley, waarmee zij nog een geschil heeft over een erfenis. Zal dit straks uitgevochten worden…?

Het bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen.

De succesvolle serie Downton Abbey, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award.

De bioscoopfilm is geschreven door de bedenker van Downton Abbey, Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey). De cast bestaat o.a. uit Maggie Smith, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern en Laura Carmichael.

Regie: Michael Engler

Land: Verenigd Koninkrijk

Duur: 122 minuten

Details
Date: 31 juli 2020
Time: 20:30
Evenement CategoryFilm
Locatie
Adres Nederland
Organisator
Organisatie Stichting Go
Phone: 0345 633 488
Email:

Bestel bij voorkeur uw ticket(s) online, dan bent u verzekerd van een plaats. Het is ook mogelijk uw ticket(s) aan de kassa te kopen, betaling dan bij voorkeur met pin. U heeft dan echter geen garantie op een plaats.

Neem een geprint exemplaar van uw ticket(s) mee met een goed zichtbare QR code of goed zichtbaar op uw smartphone.