Laden evenementen

« Alle evenementen

Film: “Las Bestias”

19 mei | 20:30 - 22:30

€9.00

De bouw van windmolens zorgt overal voor de nodige spanning. In Las Bestias loopt het conflict tussen lokale bewoners en een Frans koppel zo hoog op dat het allang geen burenruzie meer mag heten. Wat begint als kleine pesterijen mondt al snel uit in bedreigingen. De welbekende frase ‘not in my backyard’ is niet eerder zo naargeestig tot leven gebracht. Prachtige shots, momenten vol suspense en emotioneel geladen interacties worden aan elkaar geweven door een steengoed script.

De Franse Antoine en Olga zijn naar een prachtige streek van Spanje verhuisd om biologisch te boeren en dichter bij de natuur te wonen. Met hun stedelijke en academische achtergrond vormen ze een groot contrast met de bewoners die al hun hele leven in deze streek wonen. Als er gestemd moet worden over de komst van windmolens zijn Antoine en Olga tegen. De oorspronkelijke bewoners van het dorp zien in het uitkopen juist de mogelijkheid om het gebied eindelijk te kunnen verlaten.

Xan en Lorenzo zijn twee broers die al hun hele leven in de streek wonen. Ze maken zich erg druk om Antoine en Olga. In de lokale bar begint het met wat kleine plaagstootjes. Al snel blijkt dat ze ‘s avonds dronken in de tuin van hun buren zitten, batterijen in hun put gooien en een steeds reëlere dreiging van geweld vormen. Antoine besluit om alles te filmen met een homerecorder als bewijslast tegen Xan en Lorenzo. (bron: filmtotaal.nl)

 

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€9.00
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
FL190223
9.00
69 Beschikbaar