Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FILM: “Drive my car”

20 januari | 20:30

€9.00

Omschrijving: Yûsuke Kafuku is een gelauwerd theatermaker en al twintig jaar gelukkig getrouwd met tv-scenarist Oto. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat en Oto komt te overlijden, blijft Kafuku achter met alle dingen die ze nooit besproken hebben. Twee jaar later besluit de nog altijd rouwende Kafuku het aanbod om een toneelstuk in Hiroshima te regisseren te accepteren. Zijn nieuwe werkgever koppelt hem, tegen zijn zin in, aan de perfect rijdende maar zeer bescheiden chauffeur Misaki om hem tijdens zijn verblijf in Hiroshima te vervoeren. Terwijl ze samen al rijdend tijd doorbrengen en hun vriendschap groeit, confronteert Kafuku het mysterie rondom zijn vrouw dat hem nog steeds achtervolgt. 

Het verhaal is gebaseerd op drie verhalen uit Haruki Murakami’s bundel Mannen zonder vrouw. Drive My Car werd geselecteerd voor Cannes 2021 en won daar de Palm voor Beste Scenario. Tijdens de Oscaruitreiking eerder dit jaar won de film de Oscar voor Beste Internationale Film. De film was tevens genomineerd voor Beste Film, Beste Regie en Beste Scenario. (Bron: picl.nl)

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
20:30
Kosten:
€9.00
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.