LET OP: Bij toegang wordt om een vaccinatiebewijs en/of pcr test gevraagd.

Laden evenementen
23
oktober
zaterdag

Emiel van der Logt “Geen spijt!” try out

23 oktober | 20:30
€ 15.00

Hoeveel fantasie hebben we eigenlijk? Genoeg om ons leven zo in te richten zoals we altijd zouden willen, het leven waarvan we altijd al droomden? Of droomde je als kind al van deze moderne slavernij waarin je dankzij je smartphone fulltime bent ingeplugd in een wereld waarin Instagram, Netflix en Amazon je vertellen hoe je leven er uit zou moeten zien en je langzaam verandert in een volgzame robot die alleen maar consumeert in plaats van genieten van je korte tijd hier op aarde.

Het leven is toch te kort? Dus waarom spijt hebben van dingen die je nooit hebt gedurfd? Dat mooie meisje aanspreken? Je baan opzeggen? Eerlijk zijn over je gevoelens? Fuck it, doe het gewoon. Emiel verkocht zijn huis en ruilde dat in voor een zelfopgelegde quarantaine in een camper.Met zijn vrouw en 3 dochters ging hij tijdens Corona 8 maanden op reis door Europa en maakte daar deze voorstelling.

Details
Datum: 23 oktober
Tijd: 20:30
Prijs: € 15.00
Categorie:Cabaret

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
CAB231021
15.00
42 Beschikbaar

LET OP: Bij toegang wordt om een vaccinatiebewijs en/of pcr test gevraagd.