Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Een ode aan het leven”

23 januari 2022 | 14:30 - 17:00

€12.50

Let op .

In verband met de lockdown is deze voorstelling verplaatst naar zondagmiddag 23 januari 2022.

Een Ode aan het Leven – Try out

Voor publiek vanaf 10 jaar

Je bent jong, ernstig ziek en ligt in een ziekenhuis ver van huis. Je ouders komen één keer per week op bezoek. Ze weten niet hoe ze met je om moeten gaan. Gelukkig zijn er in het ziekenhuis mensen die je vermaken. Je raakt geïnspireerd en gaat leven, zoals je nog nooit geleefd hebt.

Ksenia Marasanova speelt een magnifiek sprookje voor iedereen boven 10 jaar. Ze kleurt een zwaarmoedig en droevig onderwerp op een luchtige en magische manier. Een “Ode aan het Leven” is confronterend, ontroerend en warm.

Voor Ksenia is deze ode aan het leven haar derde soloprogramma. In Strannik, haar eerste show, ging ze als pelgrim op zoek naar de ziel. In ‘Zij zagen Oorlog’ kruipt ze in de huid van 6 mensen die in tijd van oorlog een moeilijke beslissing moeten nemen, terwijl de consequentie daarvan niet altijd overzien wordt. En nu duikt ze in het leven, want wat is dat eigenlijk? De regie is in handen van Paul Dekker, die in New York onder andere werkte met William (Bill) Esper en studiegenoot is van oscar winnaar Sam Rockwell.

www.ksenia.nl

Gegevens

Datum:
23 januari 2022
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€12.50
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.