LET OP: Bij toegang wordt om een vaccinatiebewijs en/of pcr test gevraagd.

Laden evenementen

« Alle evenementen

De grote Sinterklaasfilm *UITVERKOCHT*

1 december | 14:00 - 16:00

€5.00

Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

REGIE
Lucio Messercola
CAST
Bram van der VlugtChris TatesStef de ReuverPeter PostWesley MutsaarsFilip BolluytErica TerpstraPeter R. de VriesElly de GraafNicole van BeestJoshua Albano, Lennart Lemmens

Gegevens

Datum:
1 december
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€5.00
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.

LET OP: Bij toegang wordt om een vaccinatiebewijs en/of pcr test gevraagd.