LET OP: Bij toegang wordt om een vaccinatiebewijs en/of pcr test gevraagd.

Laden evenementen
14
oktober
donderdag

Lezing Hugo Borst “Ma en mijn moeder” **UITVERKOCHT**

14 oktober | 14:30 - 16:00
€ 10.00
  • Dit evenement is voorbij.

**UITVERKOCHT**

Hugo Borst (Rotterdam, 1962) staat bekend als een kritische man die altijd zegt wat hij denkt. Eind 2015 verscheen zijn nieuwste boek, ‘Ma’, over zijn moeder die aan Alzheimer lijdt. Hugo Borst is samen met zijn vrouw, broer en schoonzus mantelzorger voor hun moeder. Op bol.com vind je alle boeken van Hugo Borst, waaronder het nieuwste boek van Hugo Borst.

In 2015 verscheen de bundel Ma, een verzameling van columns die hij maakte voor het Algemeen Dagblad over het leven van zijn dementerende moeder en zijn persoonlijke rol als haar mantelzorger. De omstandigheden in het verpleeghuis zorgde ervoor dat Borst zich met een brief aan staatssecretaris Van Rijn mengde in de discussie over de organisatie van zorginstellingen. Op ontroerende en ook tragikomische wijze schrijft hij over de ingrijpende gevolgen van haar aftakelende geest en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Een liefdevol portret van een moeder en haar zoon.
Verpleegzorg is een onderwerp dat Hugo Borst aan het hart gaat, hem zelfs naar politiek Den Haag bracht. Samen met Carin Gaemers schreef hij het manifest Scherp op ouderenzorg, over hoe het beter moet in de zorg. Het manifest werd door meer dan 100.000 mensen ondertekend en wordt unaniem ondersteund door De Tweede Kamer

 

Doelgroep: mantelzorgers en professionals, belangstellenden

Pilgram initiatief en G0 2021

Inclusief 1 consumptie

Details
Datum: 14 oktober
Tijd: 14:30 - 16:00
Prijs: € 10.00
Categorie:Lezing

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.

LET OP: Bij toegang wordt om een vaccinatiebewijs en/of pcr test gevraagd.