Marlou en Pieter

Marlou en Pieter

Marlou Vriens is zangeres, songwriter en componiste uit Rotterdam. Haar muziek is eerlijk, verfijnd en ruw tegelijkertijd. Marlou schrijft over onderwerpen die haar raken en die zij belangrijk vindt. Haar muziek bestaat uit een brede reeks invloeden, van klassiek tot jazz en van pop tot soul. Haar vocale flexibiliteit is haar handtekening, in haar eigen composities en in haar backing en lead vocals voor anderen.

Marlou begon al vroeg met het schrijven van liedjes terwijl ze de piano ontdekte in de woonkamer. Ze is klassiek getraind van huis uit, en haalt haar inspiratie uit verschillende stijlen, en is altijd op zoek naar een nieuw geluid om haar verhaal te delen.

In 2009 studeerde ze af aan Codarts Rotterdam Docent Muziek. In 2020 behaalde ze haar Master aan The Royal Academy of Music in Aalborg Denemarken.

Pieter Danz is drummer van beroep, met een eigen drumschool: de Slagwerkplaats. Speelt in verschillende orkesten/bands en is thuis in allerlei stijlen: van jazz tot blues, van musical tot populair. Pieter heeft zijn medewerking verleend aan verschillende CD’s en heeft daarmee in 2004 de finale van het Nationaal Songfestival bereikt.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.